Tovabb a seed szerver adatbazishoz

Seed szerver adatbázis! Seed szerver lista, hogy megtaláld a megfelelőt! Fórum! Leírások! Értékelések! Ingyen seed szerver!

greenseed.cc

Feketelista adatok
Panasz oka: 
rossz support
Csomag összege: 
2500 forint
Vipi képe
Offline
Csatlakozott: 2010-10-31
Hozzászólások: 0
Pontok: 80
Greenseed

Én tőlük bérelek már legalább 2-3 hónapja, nekem a torrentek mindig mennek 20-30 megabytetal. Az hogy nem tudjátok hogy kell rendesen torrentezni nem a seedszerveresek hibája! Ha olyan torrentet töltötök le ahol van 3000 seeder és 300 leecher ne várj már csodát. Nekem a bérlési idő alatt felment több mint 50 terrabyte különböző oldalakra. Akkor lehetséges hogy nem a szolgáltatóval van baj, hanem lehet ti vagytok bénák? Jelenleg is 30 megabyte le és 35 megabyte felfelé a sebességem! Innentől kezdve nincs miről beszélgetni! Bénák vagytok és ennyi! Szerintem béreljetek FTP-t és ott akkor nem lesz sírás! Ja és a szerver leállásról rejtélyes módon én kaptam értesítést! Sőt nem csak e-mailben hanem telefonon is megkerestek hogy mi a probléma oka. Akkor a HD support sem olyan kaki?

IvoryBrown képe
Offline
Csatlakozott: 2010-10-22
Hozzászólások: 4
Pontok: 140
Okosabb leszel ha hallgatsz

"Én tőlük bérelek már legalább 2-3 hónapja, Nekem a bérlési idő alatt felment több mint 50 terrabyte "

Aha és bilibe log a kezed, még 4X szorzóval is havi 6,25tb kell hogy feltoljon.

A pofon nem más,mint egy elkapkodott simogatás

Vipi képe
Offline
Csatlakozott: 2010-10-31
Hozzászólások: 0
Pontok: 80
Okoska

Akkor valamit nagyon elszámoltál! Jobb lett volna ha nem szólsz semmit! De ha nagyon kell beteszek neked egy utorrent képet! Akkor látni fogod mennyi ment fel!

Marothy képe
Offline
Csatlakozott: 2010-10-20
Hozzászólások: 14
Pontok: 485
Fura

Sziasztok!

Én egy ideje ismerem a GreenSeed tulaját. Én még előtte kezdtem bele a seed szerverezésbe és elmagyaráztam neki mit, hogy érdemes csinálni. Azt is mondtam neki, hogy ehhez mennyi ember kell és, ahogyan ő akarja csinálni úgy egy fillér sem fog megtérülni.

Én jelenleg is az ő termében vagyok 3 gépet bérelek tőle seedre és a többit eddig én is kiadtam, de most fogok bővülni. Van 35 állandó ügyfelem és megtapasztaltam mit, hogyan és miért érdemes tenni. A bérlőkkel nem csak, hogy törődni kell de érdemes nekik tájékoztatást is adni. nálam egy szerver sem állt le indulás óta magától. Nem elég a hozzáértés, időt is kell rá szánni. Ha valaki belekezd valamibe vagy csinálja jól vagy sehogy! Már sajnálom, hogy annak idején javasoltam neki a greenseed nevet, mert nem méltó rá. Sem a szlogenre. Továbbra is azt javaslom, hogy béreljetek olyan helyről ahol adnak próbát, illetve sok ember dicséri. Nem kell, hogy mindenki dicsérje mivel tudjuk, hogy ellenségek voltak, vannak és lesznek is ameddig világ a világ.:)

Lényeg a lényeg hoszting szolgáltatásaik 100%-osak de a seed nem nekik való!
Nem mondom, hogy ugyanilyen jó áron tudom adni a csomagjaimat viszont megbízható.
A múlthéten bővítettük a parkunkat így ha van rá igény elindítunk még seedre szervert. Ezúton szeretném kérni az Admin segítségét mondja el mi a menete, hogy itt fórumot tudjunk nyitni nála, amit majd a weboldalunkon belinkelnénk.

Egyenlőre csak a meglévő felhasználóknak kívánjuk nyitni, hogy ők tudjanak kommunikálni. Később ha van igény újabb szerver indítására akkor veszünk fel rendelést.

Szélsebes Sávot mindenkinek!
Marci.

Donvito képe
Offline
Seeder
Csatlakozott: 2010-10-18
Hozzászólások: 37
Pontok: 885
így is van, ez 1 nagy

így is van, ez 1 nagy átverés, senki NE rendeljen tőlük, én az 1000 ftos csomagot rendeltem, de semmit nem ér, 2. napja áll a szerverük, HD-sek nem is írnak vissza, se a tulaj emailben, átverés ez az egészSeed szerver adatbázis - Seed szerver lista - Mi ez?

Kedves idelátogató!
Ezen az oldalon nem tudsz seed szervert bérelni, viszont a seed szerver adatbázisban kedvedre válogathatsz, illetve a seedszerveres fórumban olvashatsz a tapasztalatokról!
A seed szerver azoknak ajánlott akik szeretnének jó arányt a torrent oldalakon, de kicsi az otthoni internetfeltöltési sebességük, vagy egyszerűen szeretnének profi feltöltőkké válni. A seedszervereket itt sok szempont alapján osztályozhatod. Az oldalam remélhetőleg segít majd neked abban, hogy kiválaszd a Neked legmegfelelőbb seed szerver szolgáltatást a legnagyobb adatbázisból!
Oszd meg tapasztalataidat, kérdezz bátran, akár torrent oldal vonatkozásban is.
Az oldal foglalkozik szerveres, torrentes hírekkel, leírásokkal is, melyekből sok hasznos információ nyerhető, akár kezdőknek is.
Nem beszélve arról, hogy a seed szerver adatbázis oldalon folyamatosan ingyen seed szerver nyereményjáték van érvényben!
Az oldal indulása: 2008-06-05
Az oldal megvalósításának kezdete: 2008-05-12
Aktuális verzió: v5.5

Mik azok a seed szerverek?

Seed szerver bérlés ? Szerver seed szolgáltatás? Arányjavítás seed szerver segítségével?
Manapság a csapból is ez folyik, a seed szerverek, seed server, szerver torrentes tartalmaidnak; olyan nagy sebességű szerverek, amelyek akkor is üzemelnek amikor te alszol, ezen felül elképesztő sebességgel képesek feltölteni.
Minden oldalon elfogadottak, kockázat nincs. Az oldal segít Neked megtalálni a legjobb seed szervert a piacon!
Fontos, hogy megfelelő legyen az a szolgáltató akitől bérelsz, a kellemetlenségek elkerülése végett nézz alaposan körül! Ajánld az oldalt másoknak is, hogy senki se legyen átverve.
Lehetőséged nyílik:
Ingyen seed szerver megnyerésére
Seed szerver keresésre
Több funkciós seed szerver lista használatára
Seed szerver véleményezésre (fórum) és értékelésre (szavazás), tapasztalatok olvasására
Seed server-es, torrentes cikkek böngészésére
Torrent hírek, leírások, bemutatók megtekintésére
Tartalom beküldésére a fenti témákban
..és még nagyon sok másra

Seed szerverek beküldése, tulajoknak!

A tulajok előtt továbbra is van lehetőség seed szerverek beküldésére, ha szeretnék, hogy megjelenjen a listában.
A contact email továbbra is seedservers@gmail.com illetve a Fórumon is van már ehhez topic.

A listában maradáshoz minőségi szolgáltatás és folyamatos kapcsolattartás szükséges.

Megkérem a seedszervert keresőket, hogy ne tőlem, hanem a listától "kérdezzék", hogy mit béreljenek! Javaslatokat stb szívesen fogadok bárkitől. Aki cikkírási kedvet érez készíthet nyugodtan leírásokat, segédleteket, akár torrent témákban is a szerveresek mellett.

Lehetőség van a csomagokat a frissíteni és szervert beküldeni elfogadásra is!