Tovabb a seed szerver adatbazishoz

Seed szerver adatbázis! Seed szerver lista, hogy megtaláld a megfelelőt! Fórum! Leírások! Értékelések! Ingyen seed szerver!

Moviesite a Nem törődöm seedserver, csak fizess és le van ejtve minden.

Feketelista adatok
Panasz oka: 
ígéret be nem tartása / megszegése
becsapás, átvágás, pénzlenyúlás
Csomag összege: 
7000 forint

Több mint két hónapja fizettem elő ennél a szolgáltatónál. pár hét után már nem is tudtam fellépni sem távoli asztal, sem WebUI, sem ftp-n keresztű. Utolértem e-mailen és pár hét (16nap) múlva kaptam hosszabbítást. Két hétre rá azóta sem tudom használni a seedservert. A tulaj állítólag amerikába utazott egy hónapra a gép gazdátlanul pöcörög. Kifogásolom, hogy egy folyamatos szolgáltatásért fizetett seedservert csak úgy ott hagynak őrízzetlenűl. Egyszerűen nem foglalkozik a szolgáltató az ügyfeleivel. Tisztában kell lennie azzal, hogy nem lehet felügyelet nélkül hagyni egy seedservert pláne egy hónapra. Így ennek tudatában utazott el. Tehát szándékosan hagyta cserben előfizetőit! A két és fél hónap alatt egy hónapot tudtam használni a fiókomat. Próbálom keresni, nincs válasz. Tudom bizonyítani levelezéssel is az állításom. Ha kell megadom felhasználónevem és jelszavam és ellenőrízhető milyen ez a szolgáltató. Plusz gyenge ftp kapcsolat (max 500kbps, de ez is ingadozik sokszor 200-250 kbps)(a jelenlegi 1500-3000kbps között mozog havi 3000-ért). a le és feltöltése is nagyon kicsi, bár mivel nem tudom egyáltalán használni már 3 hete így nem emlékszek már mennyi is. Ez a szolgáltató így a semmiért csomó bosszúságot okozott amiért fizettem még 7000-is. Már e-mail.ben kértem vissza a pénzem is, de erre már rég nem is reagálnak. Így ez már a pénzlenyúlás kategóriát is megüti, mert se szolgáltatás se vissza pénz, se reagálás, semmi. Ehhez még tudnék hozzá tenni de gondolom ennyi is elég lesz. Sajnálom, hogy ilyennel is össze akad az ember.Seed szerver adatbázis - Seed szerver lista - Mi ez?

Kedves idelátogató!
Ezen az oldalon nem tudsz seed szervert bérelni, viszont a seed szerver adatbázisban kedvedre válogathatsz, illetve a seedszerveres fórumban olvashatsz a tapasztalatokról!
A seed szerver azoknak ajánlott akik szeretnének jó arányt a torrent oldalakon, de kicsi az otthoni internetfeltöltési sebességük, vagy egyszerűen szeretnének profi feltöltőkké válni. A seedszervereket itt sok szempont alapján osztályozhatod. Az oldalam remélhetőleg segít majd neked abban, hogy kiválaszd a Neked legmegfelelőbb seed szerver szolgáltatást a legnagyobb adatbázisból!
Oszd meg tapasztalataidat, kérdezz bátran, akár torrent oldal vonatkozásban is.
Az oldal foglalkozik szerveres, torrentes hírekkel, leírásokkal is, melyekből sok hasznos információ nyerhető, akár kezdőknek is.
Nem beszélve arról, hogy a seed szerver adatbázis oldalon folyamatosan ingyen seed szerver nyereményjáték van érvényben!
Az oldal indulása: 2008-06-05
Az oldal megvalósításának kezdete: 2008-05-12
Aktuális verzió: v5.5

Mik azok a seed szerverek?

Seed szerver bérlés ? Szerver seed szolgáltatás? Arányjavítás seed szerver segítségével?
Manapság a csapból is ez folyik, a seed szerverek, seed server, szerver torrentes tartalmaidnak; olyan nagy sebességű szerverek, amelyek akkor is üzemelnek amikor te alszol, ezen felül elképesztő sebességgel képesek feltölteni.
Minden oldalon elfogadottak, kockázat nincs. Az oldal segít Neked megtalálni a legjobb seed szervert a piacon!
Fontos, hogy megfelelő legyen az a szolgáltató akitől bérelsz, a kellemetlenségek elkerülése végett nézz alaposan körül! Ajánld az oldalt másoknak is, hogy senki se legyen átverve.
Lehetőséged nyílik:
Ingyen seed szerver megnyerésére
Seed szerver keresésre
Több funkciós seed szerver lista használatára
Seed szerver véleményezésre (fórum) és értékelésre (szavazás), tapasztalatok olvasására
Seed server-es, torrentes cikkek böngészésére
Torrent hírek, leírások, bemutatók megtekintésére
Tartalom beküldésére a fenti témákban
..és még nagyon sok másra

Seed szerverek beküldése, tulajoknak!

A tulajok előtt továbbra is van lehetőség seed szerverek beküldésére, ha szeretnék, hogy megjelenjen a listában.
A contact email továbbra is seedservers@gmail.com illetve a Fórumon is van már ehhez topic.

A listában maradáshoz minőségi szolgáltatás és folyamatos kapcsolattartás szükséges.

Megkérem a seedszervert keresőket, hogy ne tőlem, hanem a listától "kérdezzék", hogy mit béreljenek! Javaslatokat stb szívesen fogadok bárkitől. Aki cikkírási kedvet érez készíthet nyugodtan leírásokat, segédleteket, akár torrent témákban is a szerveresek mellett.

Lehetőség van a csomagokat a frissíteni és szervert beküldeni elfogadásra is!