Tovabb a seed szerver adatbazishoz

Seed szerver adatbázis! Seed szerver lista, hogy megtaláld a megfelelőt! Fórum! Leírások! Értékelések! Ingyen seed szerver!

SeedServer.org

Feketelista adatok
Panasz oka: 
becsapás, átvágás, pénzlenyúlás
Csomag összege: 
4000 forint

Rendeltem tőlük tozolt néven 2010.11.23.án seed szervert de az elérhetőségeket nem kaptam meg soha. Mindenki kerülje el.Remélem a weboldalukat is leszedik mihamarabb.

seedserver.org képe
Offline
Csatlakozott: 2011-02-16
Hozzászólások: 0
Pontok: 180
hozzáférés

Kedves Tézé!

Ezúton szeretném állításodat megcáfolni, ugyanis hozzáférésedet 2010.11.24.-én elkészítettük, majd emailben a rendelésnél megadott címre azt kiküldtük.
Visszanéztem az emailek között és sikeresen el lett küldve, ezt követően több emailt is küldtél nekünk hogy mikor készül már el a hozzáférésed, mindre válaszoltunk. Elképzelhető, hogy a leveleket spamek közé tette az inviteles címed és ezért vagy más technikai okokból nem olvashattad azokat. Próbáltunk más módon is kapcsolatba lépni veled de sajnos más elérhetőséget az email címeden kívül a rendelésnél nem adtál meg, így nem tudtuk semmilyen módon sem felvenni veled a kapcsolatot mivel az emaileinkre nem válaszoltál. Mivel nem használtad a hozzáférésedet, Ha olvasod a fórumot, úgy ha megkeresel minket itt vagy msn-en akkor a hozzáférésedet újra elkészítjük és újabb 1 hónapra természetesen díjmentesen használhatod a szervert.

tézé írta:
Rendeltem tőlük tozolt néven 2010.11.23.án seed szervert de az elérhetőségeket nem kaptam meg soha. Mindenki kerülje el.Remélem a weboldalukat is leszedik mihamarabb.Seed szerver adatbázis - Seed szerver lista - Mi ez?

Kedves idelátogató!
Ezen az oldalon nem tudsz seed szervert bérelni, viszont a seed szerver adatbázisban kedvedre válogathatsz, illetve a seedszerveres fórumban olvashatsz a tapasztalatokról!
A seed szerver azoknak ajánlott akik szeretnének jó arányt a torrent oldalakon, de kicsi az otthoni internetfeltöltési sebességük, vagy egyszerűen szeretnének profi feltöltőkké válni. A seedszervereket itt sok szempont alapján osztályozhatod. Az oldalam remélhetőleg segít majd neked abban, hogy kiválaszd a Neked legmegfelelőbb seed szerver szolgáltatást a legnagyobb adatbázisból!
Oszd meg tapasztalataidat, kérdezz bátran, akár torrent oldal vonatkozásban is.
Az oldal foglalkozik szerveres, torrentes hírekkel, leírásokkal is, melyekből sok hasznos információ nyerhető, akár kezdőknek is.
Nem beszélve arról, hogy a seed szerver adatbázis oldalon folyamatosan ingyen seed szerver nyereményjáték van érvényben!
Az oldal indulása: 2008-06-05
Az oldal megvalósításának kezdete: 2008-05-12
Aktuális verzió: v5.5

Mik azok a seed szerverek?

Seed szerver bérlés ? Szerver seed szolgáltatás? Arányjavítás seed szerver segítségével?
Manapság a csapból is ez folyik, a seed szerverek, seed server, szerver torrentes tartalmaidnak; olyan nagy sebességű szerverek, amelyek akkor is üzemelnek amikor te alszol, ezen felül elképesztő sebességgel képesek feltölteni.
Minden oldalon elfogadottak, kockázat nincs. Az oldal segít Neked megtalálni a legjobb seed szervert a piacon!
Fontos, hogy megfelelő legyen az a szolgáltató akitől bérelsz, a kellemetlenségek elkerülése végett nézz alaposan körül! Ajánld az oldalt másoknak is, hogy senki se legyen átverve.
Lehetőséged nyílik:
Ingyen seed szerver megnyerésére
Seed szerver keresésre
Több funkciós seed szerver lista használatára
Seed szerver véleményezésre (fórum) és értékelésre (szavazás), tapasztalatok olvasására
Seed server-es, torrentes cikkek böngészésére
Torrent hírek, leírások, bemutatók megtekintésére
Tartalom beküldésére a fenti témákban
..és még nagyon sok másra

Seed szerverek beküldése, tulajoknak!

A tulajok előtt továbbra is van lehetőség seed szerverek beküldésére, ha szeretnék, hogy megjelenjen a listában.
A contact email továbbra is seedservers@gmail.com illetve a Fórumon is van már ehhez topic.

A listában maradáshoz minőségi szolgáltatás és folyamatos kapcsolattartás szükséges.

Megkérem a seedszervert keresőket, hogy ne tőlem, hanem a listától "kérdezzék", hogy mit béreljenek! Javaslatokat stb szívesen fogadok bárkitől. Aki cikkírási kedvet érez készíthet nyugodtan leírásokat, segédleteket, akár torrent témákban is a szerveresek mellett.

Lehetőség van a csomagokat a frissíteni és szervert beküldeni elfogadásra is!