Tovabb a seed szerver adatbazishoz

Seed szerver adatbázis! Seed szerver lista, hogy megtaláld a megfelelőt! Fórum! Leírások! Értékelések! Ingyen seed szerver!

Webksk.hu

9 válasz [Utolsó beküldés]
Administrator képe
Offline
Adminisztrátor, Tulajdonos, Weblapszerkesztő
Csatlakozott: 2009-06-03
Hozzászólások: 216
Pontok: 0
Webksk.hu

Az Webksk.hu seed szerver szolgáltató topicja!
Értékelések, vélemények, kérdések a Webksk.hu szerverről itt tehetőek fel!

Üdv:
Seedszerverek.info Adminisztrátor

mecszart képe
Offline
Seeder
Csatlakozott: 2010-11-09
Hozzászólások: 17
Pontok: 537
Szerver

Itt elég sok gond van, legalábbis nekem.
A tulaj nagyon ritkán érhető el ha elérhető is nagyon lassan válaszol meg cselekszi ha valami hiba vagy kérés van.
Ráadásul ehhez képest még kicsit drága is, úgyhogy én innen nem szívesen bérlek szervert.

Adamo képe
Offline
Seeder
Csatlakozott: 2010-08-10
Hozzászólások: 14
Pontok: 500
Hűha!!!

Sziasztok.

Én is 1x befizettem itt egy seed-szeróra. És egy 2 hónapot kellett várni míg megjönnek az adatok. Én nem tartom jónak ezt a Webksk-t. De abban biztosak lehetümk, hogy nagyon jó árai vannak :D:D

jocko képe
Offline
Seeder
Csatlakozott: 2010-07-28
Hozzászólások: 3
Pontok: 764
webksk

Én is próbáltam már náluk de azt kell mondanom hogy 50 levélből max 1-re ha válaszolnak és azért ez egy szolgáltatónál nem előny.

adam18 képe
Offline
Tapasztalt szerveres
Csatlakozott: 2010-07-28
Hozzászólások: 52
Pontok: 1630
vélemény

egész jó kis szerver bár a kapcsolatfelvételen nagyon sokat kéne javítani de árhoz képest jó én az 1000ft csomagra fizetem elő és szerintem ennyi pénzért nagyon jó volt

hajas képe
Offline
Csatlakozott: 2010-03-05
Hozzászólások: 0
Pontok: 0
help

helosztok léci valaki segítsen hogy mi a webböngésző cím amivel betudok jelentkezni a szervere mert a drágalátos szlgáltató nem bír visszaírni van felhasználom meg jelszóm is csak a címet felejtetem el előre is köszi a segítséget

csaba40 képe
Offline
Csatlakozott: 2010-02-05
Hozzászólások: 0
Pontok: 45
Úgy néz ki,hogy kezd

Úgy néz ki,hogy kezd helyreállni a rend.A sebesség jó és elég stabil lett mióta megcsinálták .Ha igy marad minden akkor teljesen megvagyok elégedve az oldallal.
Csak a kapcsolatfelvételen kel még javitani

csaba40 képe
Offline
Csatlakozott: 2010-02-05
Hozzászólások: 0
Pontok: 45
Én náluk bérelek de a

Én náluk bérelek de a sebesség elég gyenge állandóan ingadozik. A meghírdetet sebeségnek még a közelébe se megy max 1000-1500kb/s a letöltés is hasonló.Rengetegszer van olyan,hogy a feltöltésem 10-fölött szedik és elidulásnál felmegy 1500kb/s-ig de hamar visszaesik 100-200-ra ez elég kelemetlen.Hiába irok semi válasz vagy hibamegoldás.Az ftp kapcsolat is elégé akadozik.Egyszoval nem a legjobb választás.

kirkri
kirkri képe
seedszerver support nélkül

Én béreltem náluk a napokban egy 5 slot-os 20GB tárhelyű csomagot. Első körben szerettem volna kipróbálni, hogy tudom-e majd használni a munkahelyemről, így kértem a kapcsolatfelvételi űrlapon, hogy biztosítsanak számomra egy rövid próbaidőt. Kb. egy hét múlva - amikor már elkönyveltem, hogy nem érkezik válasz - kaptam egy levelet, hogy beélesítették a hozzáférésem. Tökéletesen működött minden, így elutaltam a pénzt. Azt már az első pillanattól láttam, hogy az FTP elérés nem működik, így irtam is egy levelet a host-nak, hogy nem megy. Valamint arról is írtam, hogy beragadt egy torentem, legyen szíves eltávolítani. Mivel semmi válasz nem érkezett, így próbáltam MSN-en is kapcsolatba lépni velük, de a megadott MSN-en cím állandóan "nincs a gépnél" státuszban van. Gondoltam, valamikor csak a géphez kerül az illető, így írtam egy pár sort oda is. Mondanom sem kell, hogy válaszra sem méltattak. Mivel ezek a dolgok még annyira nem zavartak, így nem foglalkoztam vele, azonban tegnap egy nagyobb méretű torrentem is beragadt /az előző mellé/ így a rendelkezésemre álló terület már csak 8GB körül volt, így tegnap ismét írtam a hostnak egy email-t. Amit valószínüleg elolvashatott, mert ma "lett" 13GB rendelkezésemre álló hely, ami sajnos még mindig nem 20GB, mint amire előfizettem. A két beragadt torrentem továbbra sincs eltávolítva...

Összességében vegyes a róluk kialakult képem, mert a sebességgel valójában nincs gond, megfelelő torrentek esetén a 3000kB/s sebesség elérhető gond nélkül, ami a 2100 forintos árhoz véleményem szerint teljesen korrekt.
Valamint az is igaz, hogy 20-ától végülis meghitelezik nekem a szervert, mert akkor beaktiválták nekem, de én csak 22-én délután próbáltam ki és aznap utaltam el a pénzt, ami a munkaszüneti nap miatt leghamarabb 27-én jelenhet meg a számlájukon.

Ugyanakkor, mivel semmilyen megkeresésemre nem érkezik válasz az a végső benyomásom, hogy nem éri meg náluk szervert bérelni, mert lehet, hogy két nap után behal az egész és akkor írkálhatsz nekik bármit nem kapsz választ. Utána pedig követelheted vissza a pénzed.

Én személy szerint várok még vele egy pár napot, amíg megérkezik a számlájukra a pénzem, ezáltal legyen tényleges jogalapom reklamálni, miszerint nem azt kapom a pénzemért, amiért fizettem, majd lépek az ügyben...

xzol képe
Offline
Tapasztalt szerveres
Csatlakozott: 2010-02-01
Hozzászólások: 2
Pontok: 4030
Húúú..

Ez elég vegyes felvágott. Kezdjük azzal, hogy a pénzedért megkapod a sebességet, a helyet, csak hogy ha valami bibi van, akkor nem reagálnak semmit sem. Hát igen, vannak ilyenek, akik csak annyit írnak, vagy beszélnek, amennyi nagyon szükséges, nem hajtják meg magukat azért a pénzért amennyit te fizetsz nekik. Talán, ha nagyobb tárat fizetnél, eleredne a nyelvük, vagy nem lenne annyira elfáradva a kezük, hogy ne tudjanak írni neked. Az Msn-n való beszélgetést előbb-vagy utóbb biztosan megkapja, esetleg néha megtörténik, hogy nem kapja meg a kívánt fél az üzit, de akkor meg inkább küldd el még 1szer neki, hogy ha megint gond van, hogy nézze át, mivel elvileg ő a szolgáltató, neki lenne a dolga, ellenkező esetben hagyd ott, és keress szimpatikusabb szerverest.Seed szerver adatbázis - Seed szerver lista - Mi ez?

Kedves idelátogató!
Ezen az oldalon nem tudsz seed szervert bérelni, viszont a seed szerver adatbázisban kedvedre válogathatsz, illetve a seedszerveres fórumban olvashatsz a tapasztalatokról!
A seed szerver azoknak ajánlott akik szeretnének jó arányt a torrent oldalakon, de kicsi az otthoni internetfeltöltési sebességük, vagy egyszerűen szeretnének profi feltöltőkké válni. A seedszervereket itt sok szempont alapján osztályozhatod. Az oldalam remélhetőleg segít majd neked abban, hogy kiválaszd a Neked legmegfelelőbb seed szerver szolgáltatást a legnagyobb adatbázisból!
Oszd meg tapasztalataidat, kérdezz bátran, akár torrent oldal vonatkozásban is.
Az oldal foglalkozik szerveres, torrentes hírekkel, leírásokkal is, melyekből sok hasznos információ nyerhető, akár kezdőknek is.
Nem beszélve arról, hogy a seed szerver adatbázis oldalon folyamatosan ingyen seed szerver nyereményjáték van érvényben!
Az oldal indulása: 2008-06-05
Az oldal megvalósításának kezdete: 2008-05-12
Aktuális verzió: v5.5

Mik azok a seed szerverek?

Seed szerver bérlés ? Szerver seed szolgáltatás? Arányjavítás seed szerver segítségével?
Manapság a csapból is ez folyik, a seed szerverek, seed server, szerver torrentes tartalmaidnak; olyan nagy sebességű szerverek, amelyek akkor is üzemelnek amikor te alszol, ezen felül elképesztő sebességgel képesek feltölteni.
Minden oldalon elfogadottak, kockázat nincs. Az oldal segít Neked megtalálni a legjobb seed szervert a piacon!
Fontos, hogy megfelelő legyen az a szolgáltató akitől bérelsz, a kellemetlenségek elkerülése végett nézz alaposan körül! Ajánld az oldalt másoknak is, hogy senki se legyen átverve.
Lehetőséged nyílik:
Ingyen seed szerver megnyerésére
Seed szerver keresésre
Több funkciós seed szerver lista használatára
Seed szerver véleményezésre (fórum) és értékelésre (szavazás), tapasztalatok olvasására
Seed server-es, torrentes cikkek böngészésére
Torrent hírek, leírások, bemutatók megtekintésére
Tartalom beküldésére a fenti témákban
..és még nagyon sok másra

Seed szerverek beküldése, tulajoknak!

A tulajok előtt továbbra is van lehetőség seed szerverek beküldésére, ha szeretnék, hogy megjelenjen a listában.
A contact email továbbra is seedservers@gmail.com illetve a Fórumon is van már ehhez topic.

A listában maradáshoz minőségi szolgáltatás és folyamatos kapcsolattartás szükséges.

Megkérem a seedszervert keresőket, hogy ne tőlem, hanem a listától "kérdezzék", hogy mit béreljenek! Javaslatokat stb szívesen fogadok bárkitől. Aki cikkírási kedvet érez készíthet nyugodtan leírásokat, segédleteket, akár torrent témákban is a szerveresek mellett.

Lehetőség van a csomagokat a frissíteni és szervert beküldeni elfogadásra is!