Tovabb a seed szerver adatbazishoz

Seed szerver adatbázis! Seed szerver lista, hogy megtaláld a megfelelőt! Fórum! Leírások! Értékelések! Ingyen seed szerver!

FlashUI egy WebUI alternatíva.

FlashUI egy WebUI alternatíva. Alapjába véve ugyanúgy muködik, csak mivel Flash alapot használ, azoknak hasznos lehet, akiknek a sima WebUI nem akart muködni. Lássuk a részleteket:

Alapjába véve ugyanazt tudja mint a WebUI, de mindezt Flash alatt teszi, nem is rosszul. Akinek nem muködött rendesen, vagy sehogy a sima WebUI, annak ezt kellene megpróbálnia.

Használatához szükség lesz:

* Legalább 8-as, de erosen még inkább 9-es Flash player.
* Legalább µTorrent 483.
* FlashUI.zip.

Használatát és telepítését tekintve szinte semmivel nem tér el a társától.

Telepítés:

1. Letöltöd a webui.zip-et.

2. Bemásolod a letöltött fájlt a µTorrent Appdata könyvtárába. Ami valahogy így fog kinézni: C:/Documents and Settings/felhasználóneved/Application Data/uTorrent

Namost itt meg kell említenem, hogy ha már a könyvtárban benne van a másik webui.zip is, És használni is akarod mindkettot, akkor ne írd felül, hanem tömörítsd ki a flash-es webui.zip-et és a fájlokat tömörítsd bele a már meglévo webui.zip-be. Mondanom sem kell, hogy ez fordítva is muködik. :)

Így ha a hivatkozásnál a flash.html-elt írod be, akkor a flash-es webui fog köszönteni, ha pedig az index.html-t, akkor a másik webui. Így használhatod mindkettot felváltva, ezzel megnövelve az esélyét annak, hogy az egyik legalább rendesen fog muködni remélhetoleg, az éppen használt böngészovel.

Ez a lépés csak akkor kell, ha szeretnéd a webui felületen használni az otthon jól megszokott és általad beállított stílust. Szóval, hogy tudd használni, át kell konvertálnod a stílus .bmp fájlait .png-re és belevarázsolni a webui.zip-be.

Használata tökéletesen megyezik a webui cikkben leírtakkal, azzal a kivétellel, hogy a linkben az index.html helyett logikusan flash.html-t írunk.

Néhány tipp a végére:

* Érdemes a webui használata alatt leállítani a le/feltöltéseket, mert ha nem hagyunk sávszélességet a szegény webuinak a kommunikációra, hajlamos mindenféle lehetetlen hibaüzenetek mellett megszakadni.
* Hibaüzenet: „A script in this movie is causing Macromedia Flash Player 8 to run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script?”
Megoldás: Frissítés 9-es Flash-re.
* Én teszteltem Ie 6 és 7 alatt. Tökéletesen muködött. Firefox 2.0 alatt csak futólag néztem, de ment.
* Sok torrent esetén lassú lehet a kommunikálás.

5
Értékelésed: Nincs Átlag: 5 (1 vote)


Seed szerver adatbázis - Seed szerver lista - Mi ez?

Kedves idelátogató!
Ezen az oldalon nem tudsz seed szervert bérelni, viszont a seed szerver adatbázisban kedvedre válogathatsz, illetve a seedszerveres fórumban olvashatsz a tapasztalatokról!
A seed szerver azoknak ajánlott akik szeretnének jó arányt a torrent oldalakon, de kicsi az otthoni internetfeltöltési sebességük, vagy egyszerűen szeretnének profi feltöltőkké válni. A seedszervereket itt sok szempont alapján osztályozhatod. Az oldalam remélhetőleg segít majd neked abban, hogy kiválaszd a Neked legmegfelelőbb seed szerver szolgáltatást a legnagyobb adatbázisból!
Oszd meg tapasztalataidat, kérdezz bátran, akár torrent oldal vonatkozásban is.
Az oldal foglalkozik szerveres, torrentes hírekkel, leírásokkal is, melyekből sok hasznos információ nyerhető, akár kezdőknek is.
Nem beszélve arról, hogy a seed szerver adatbázis oldalon folyamatosan ingyen seed szerver nyereményjáték van érvényben!
Az oldal indulása: 2008-06-05
Az oldal megvalósításának kezdete: 2008-05-12
Aktuális verzió: v5.5

Mik azok a seed szerverek?

Seed szerver bérlés ? Szerver seed szolgáltatás? Arányjavítás seed szerver segítségével?
Manapság a csapból is ez folyik, a seed szerverek, seed server, szerver torrentes tartalmaidnak; olyan nagy sebességű szerverek, amelyek akkor is üzemelnek amikor te alszol, ezen felül elképesztő sebességgel képesek feltölteni.
Minden oldalon elfogadottak, kockázat nincs. Az oldal segít Neked megtalálni a legjobb seed szervert a piacon!
Fontos, hogy megfelelő legyen az a szolgáltató akitől bérelsz, a kellemetlenségek elkerülése végett nézz alaposan körül! Ajánld az oldalt másoknak is, hogy senki se legyen átverve.
Lehetőséged nyílik:
Ingyen seed szerver megnyerésére
Seed szerver keresésre
Több funkciós seed szerver lista használatára
Seed szerver véleményezésre (fórum) és értékelésre (szavazás), tapasztalatok olvasására
Seed server-es, torrentes cikkek böngészésére
Torrent hírek, leírások, bemutatók megtekintésére
Tartalom beküldésére a fenti témákban
..és még nagyon sok másra

Seed szerverek beküldése, tulajoknak!

A tulajok előtt továbbra is van lehetőség seed szerverek beküldésére, ha szeretnék, hogy megjelenjen a listában.
A contact email továbbra is seedservers@gmail.com illetve a Fórumon is van már ehhez topic.

A listában maradáshoz minőségi szolgáltatás és folyamatos kapcsolattartás szükséges.

Megkérem a seedszervert keresőket, hogy ne tőlem, hanem a listától "kérdezzék", hogy mit béreljenek! Javaslatokat stb szívesen fogadok bárkitől. Aki cikkírási kedvet érez készíthet nyugodtan leírásokat, segédleteket, akár torrent témákban is a szerveresek mellett.

Lehetőség van a csomagokat a frissíteni és szervert beküldeni elfogadásra is!